Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Την απόφαση του Μολέντο περιμένουν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός»

Σίριαλ του Μολέντο! «Παρά τη διάψευση, υπάρχει πρόταση του Ολυμπιακού», είπε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM και τόνισε πως ο ΠΑΟΚ ενδέχεται να αποσυρθεί αν δεν αποφασίσει ως το βράδυ ο παίκτης!

Όλα τα τελευταία νέα στο… σίριαλ του Ροντρίγκο Μολέντο μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης, με την υπόθεση του Βραζιλιάνου αμυντικού (που προπονείται κανονικά αυτή την ώρα στο Κορωπί) να έχει εξελιχθεί σε ένα πραγματικό θρίλερ!

Όπως τόνισε, λοιπόν, αρχικά, «η υπομονή του ΠΑΟΚ εξαντλείται», θυμίζοντας πως υπάρχει συμφωνία για τον δανεισμό του 30χρονου στον «δικέφαλο», μετά τη χθεσινή (16/1) συνάντηση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον Λούμπος Μίχελ και τον ίδιο τον παίκτη. Σημείωσε, δε, την αίσθησή του πως «αν μέχρι το βράδυ δεν έχει πάει στη Θεσσαλονίκη ο Μολέντο, ο ΠΑΟΚ θα αποσυρθεί»!

Ο Λατινοαμερικανός, ωστόσο, παρουσιάζεται (για πολλοστή φορά) αναποφάσιστος, καθώς «παρά τη διάψευση, υπάρχει πρόταση και από τον Ολυμπιακό», σύμφωνα με τον Τάσο Νικολογιάννη, με τους «ερυθρόλευκους» να δίνουν στο «τριφύλλι» και τον Καραμάνο με τη μορφή δανεισμού.

Στο… κόλπο, μάλιστα, παραμένει πάντα και η Ιντερνασιονάλ, που έχει επιστρέψει δυναμικά!

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x