Stoiximan Super League

Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM: «Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Μουνιέ»

Έσκασε «βόμβα» για τον Παναθηναϊκό! Όπως μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αντονί Μουνιέ, αναμένεται να βρεθεί στην Ελλάδα μέχρι το βράδυ ώστε να υπογράψει στο «τριφύλλι».

Τον Αντονί Μουνιέ απέκτησε ο Παναθηναϊκός!

Όπως μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM 94.6, ο Γάλλος εξτρέμ αναμένεται να βρεθεί στην Ελλάδα μέχρι το βράδυ ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με το «τριφύλλι» με ετήσιες απολαβές 450.000 ευρώ.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής ανήκει στην Μπολόνια από το 2015 (δόθηκε δανεικός σε Σεντ Ετιέν και Αταλάντα ενδιάμεσα) και δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ιταλικό σύλλογο. Ωστόσο, δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες για τη μορφή της συνεργασίας των «πράσινων» με τον Μουνιέ.

Η είδηση όπως τη μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM 94,6


Πρόκειται για τον διακαή πόθο του Μαρίνου Ουζουνίδη για τη θέση του εξτρέμ. Τον ήθελε εδώ και ενάμιση μήνα, αλλά αρχικά ο παίκτης ήταν πολύ ακριβός για τα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού. Ο παίκτης «έπεσε» αισθητά το τελευταίο χρονικό διάστημα και ήρθε πολύ κοντά στα χρήματα που δίνει το «τριφύλλι» και έτσι ήρθε το deal. Την περυσινή σεζόν έκανε 11 συμμετοχές στη Serie A και δύο στο Κύπελλο Ιταλίας.

Είναι προϊόν των Ακαδημιών της Λιόν, όπου αγωνίστηκε και σε επαγγελματικό επίπεδο από το 2007 έως το 2009 και στη συνέχεια πήγε στην Νις, όπου έμεινε για μια τριετία (2009-2012). Η Μονπελιέ ήταν ο επόμενος σταθμός της καριέρας του (2012-2015). Το 2015 η Μπολόνια τον απέκτησε από τον γαλλικό σύλλογο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x