Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Από το πάνω ράφι ο αντικαταστάτης του Μπεργκ»! (audio)

Αποφασισμένος να αντικαταστήσει τον Μπεργκ με έναν επιθετικό από το πάνω ράφι είναι ο Παναθηναϊκός, όπως μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM! «Δεν είναι χαμένη υπόθεση ο Εμποκού», σημείωσε.

Την ξεκάθαρη απόφαση της διοίκησης του Παναθηναϊκού, που λήφθηκε από κοινού με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, έπειτα από την -σε εξαιρετικό κλίμα- συνάντηση των δύο πλευρών, όσοι παίκτες αποχωρήσουν να αντικατασταθούν με άλλους, ανάλογων δυνατοτήτων, αλλά με μικρότερο κασέ, επανέλαβε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης.

Ειδικά, δε, για το θέμα του Μάρκους Μπεργκ, για τον οποίο τόνισε πως, εκτός πολύ συγκλονιστικού απροόπτου, θα επισημοποιηθεί τις επόμενες μέρες ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Αΐν (με ένα ποσό, πιθανότατα, κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ), ο Νικολογιάννης σημείωσε πως είναι ειλημμένη η απόφαση του «τριφυλλιού» να αποκτηθεί για αντικαταστάτης του Σουηδού φορ παίκτης από το… πάνω ράφι!

Όχι, φυσικά, με το κασέ του 30χρονου επιθετικού (1,2 εκατ. ευρώ είναι το συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό), αλλά, περίπου, στις 700.000 ευρώ. Άρα, οι «πράσινοι» στοχεύουν σε μία πολύ καλή περίπτωση για τη γραμμή κρούσης τους, δίχως να γνωρίζουμε ακόμη ονόματα…

Από εκεί και πέρα και αφού αποκάλυψε ότι υπάρχει δυσαρέσκεια στον σύλλογο για τη στάση του Βίκτωρα Κλωναρίδη, λέγοντας πως είναι «χαμένη υπόθεση», ξεκαθάρισε πως τέτοια δεν θεωρείται εκείνη του Εμποκού!

Ο ίδιος ο παίκτης, μάλιστα, είπε σε δηλώσεις του ότι πέρασε μια πολύ καλή χρονιά στον Παναθηναϊκό και θα ήθελε να μείνει! Αν κάτι τέτοιο συμβεί, τελικά, σαφώς και θα λυθούν τα χέρια του Μαρίνου Ουζουνίδη, αφού δεν θα χρειαστεί να ψάξει και για βασικό εξτρέμ. Ποιες οι εξελίξεις, τέλος, με την περίπτωση του Όμρι Άλτμαν.

Ακούστε όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x