Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Ουζουνίδης ενημερώθηκε ότι το μπάτζετ πρέπει να πέσει άλλα 2 εκατ.»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ότι η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε χθες τον Μαρίνο Ουζουνίδη ότι το μπάτζετ θα κοπεί άλλα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Οι οικονομικές δυσκολίες στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός φέρνουν νέες... περικοπές στο μπάτζετ της ομάδας. Ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 αποκάλυψε το περιεχόμενο μιας συζήτησης-ενημέρωσης που είχε χθες ο Μαρίνος Ουζουνίδης από εκπροσώπους της διοίκησης.

Σε αυτή ο τεχνικός του τριφυλλιού έμαθε ότι θα υπάρξει νέα αλλαγή στο μπάτζετ, το οποίο θα πρέπει να μειωθεί άλλα δύο εκατομμύρια μέσα στις επόμενες έξι ημέρες.

Μάλιστα, όπως του διευκρίνισαν, αυτά τα δύο εκατομμύρια αφορούν καθαρό κόψιμο χρημάτων από το μπάτζετ και είναι ανεξάρτητα από το γεγονός ότι θα μπουν στα ταμεία της ομάδας χρήματα από πωλήσεις παικτών.

Δηλαδή, πρακτικά, τα χρήματα τα οποία θα λάβει η ΠΑΕ από τις παραχωρήσεις του Βιγιαφάνες, του Μολέδο και ενδεχομένως και άλλων παικτών (για παράδειγμα του Κουρμπέλη) δεν θα υπολογίζονται στο σύνολο των δύο εκατομμυρίων.

Η είδηση αυτή, όπως ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης ήταν κάτι που προβλημάτισε ακόμη περισσότερα τον Εβρίτη τεχνικό.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από τον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x