Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Όλα βαίνουν καλώς για να γίνει η μεταβίβαση τον Αύγουστο»

Σε πολύ καλό δρόμο η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στον Παναθηναϊκό, μετά τη συνάντηση Αλαφούζου-Παϊρότζ, όπως είπε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM.

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι η συνάντηση ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ, με τις πληροφορίες που μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης να λένε ότι έγινε σε πολύ καλό κλίμα και πως βαίνουν όλα καλώς για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του Παναθηναϊκού μέσα στον Αύγουστο!

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο έμπειρος ρεπόρτερ του «τριφυλλιού», οι δύο άνδρες συζήτησαν κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες, αλλά και κάποια διαδικαστικά θέματα για τη μεταβίβαση των μετοχών της «πράσινης» ΠΑΕ.

Μάλιστα, Αλαφούζος και Πιεγκμπονσάντ έχουν κάνει συζήτηση ακόμα και για το ρόστερ της ομάδας, με ειδική μνεία μάλιστα στην περίπτωση του «καλού» ξένου επιθετικού που θέλει να φέρει ο Παναθηναϊκός.

Ενώ είναι πιθανό για το συγκεκριμένο θέμα να υπάρξουν επαφές του Ταϊλανδού επενδυτή και με τους Γιώργο Δώνη-Νίκο Νταμπίζα, ενδεικτικό του ότι πάμε για αλλαγή σελίδας…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x