Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Περιμένουν πώς και πώς το ματς με τη Λαμία στον Παναθηναϊκό»

Μπορεί το 4-1 του πρώτου ματς με τη Λαμία να μοιάζει δύσκολα αναστρέψιμο, αλλά στον Παναθηναϊκό μετά την εικόνα του ματς με τον Πλατανιά, πιστεύουν ότι μπορούν την ολική ανατροπή.

Σίγουρα, η ήττα με 4-1 στο πρώτου ματς για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος από τη Λαμία, βάζει τον Παναθηναϊκό με την πλάτη στον τοίχο, αλλά οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να καταθέσουν λευκή σημαία.

Η νίκη απέναντι στον Πλατανιά και κυρίως οι τελικές που έβγαλε η ομάδα, δημιουργούν προσδοκίες για ολική ανατροπή και πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM, οι παίκτες περιμένουν πώς και πώς την αναμέτρηση με τη Λαμία και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Άλλωστε, όσοι παίκτες μένουν στο «τριφύλλι» δεν κάνουν πλέον άλλες σκέψεις. Η παραμονή στην ομάδα παρά τα προβλήματα είναι επιλογή τους και για αυτό θέλουν να αποδείξουν την αξία τους, και να προβάλουν τον ποδοσφαιρικό εγωισμό τους και η ευκαιρία τους είναι η ρεβάνς του Κυπέλλου.

Μάλιστα, θα επιστρέψει και ο Μολίνς και σίγουρα αυτό είναι ευχάριστο νέο για τον Ουζουνίδη που θα έχει ξανά μια λύση στην επίθεση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x