Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Προς εξωδικαστικό συμβιβασμό με Χουλτ, ευχαρίστησε τους πάντες ο Σιλά»

Εξωδικαστική λύση είναι πιθανόν να βρει ο Παναθηναϊκός με την πλευρά του Νίκλας Χουλτ μετά τη σημερινή προσφυγή που κατέθεσε ο Σουηδός. Η ιδιαίτερη κίνηση του Σιλά στο «αντίο» του.

Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό είναι πιθανό να φτάσει ο Παναθηναϊκός με την πλευρά του Νίκλας Χουλτ, όπως μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM 94,6, μετά τη σημερινή κίνηση του Σουηδού να καταθέσει προσφυγή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο δικηγόρος του παίκτη, Μάρτιν Νταλίν, διεμήνυσε στους ιθύνοντες του «τριφυλλιού» ότι εφόσον καταβληθούν στον πελάτη του οι υπόλοιπες 125.000 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στα δεδουλευμένα του, τότε δεν πρόκειται να αξιώσει το υπόλοιπα λεφτά που προβλέπονται για τη φετινή σεζόν, δηλαδή 160.000 ευρώ και θα αποσύρει την προσφυγή.

Επιπλέον, ο Σουηδός μπακ δεν πήγε στη σημερινή προπόνηση και έτσι αποχώρησε χωρίς καν να χαιρετήσει τους πρώην συμπαίκτες του και τους προπονητές, συμπεριφορά που έρχεται σε πλήρη αντίθεση από αυτή του Γιακούμπα Σιλά.

Παρά το ότι η απόφαση για το διαζύγιο των δύο πλευρών προέκυψε από επιθυμία του Αφρικανού, αφού είχε διαπιστώσει ότι είναι πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθει ο Παναθηναϊκός στο συμβόλαιό του (περί τις 300.000 ευρώ), δεν έφυγε από την… πίσω πόρτα.

Συγκεκριμένα, στη σημερινή προπόνηση έστειλε μήνυμα προς όλους τους συμπαίκτες του, που τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία που είχαν αυτούς τους μήνες, πιστοποιώντας τα πολύ καλά λόγια που έχουν ειπωθεί για τη συμπεριφορά του υψηλόσωμου αμυντικού χαφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x