Stoiximan Super League

Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM: «Ανακοινώνει από ώρα σε ώρα Σιλά ο Παναθηναϊκός»

Ολοκληρώθηκε το διαδικαστικό μέρος της μεταγραφής του Γιακούμπα Σιλά στον Παναθηναϊκό και αναμένεται η σχετική ανακοίνωση, όπως μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ολοκληρώθηκε το διαδικαστικό μέρος της μεταγραφής του Γιακούμπα Σιλά στον Παναθηναϊκό.

Όπως μετέδωσε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, ο Αφρικανός χαφ πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες – εργομετρικές εξετάσεις και από ώρα σε ώρα οι «πράσινοι» θα ανακοινώσουν την απόκτησή του.

Όπως είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, η συμφωνία του «τριφυλλιού» με τη Ρεν αφορά δανεισμό για ένα, έτος με δικαίωμα αγοράς του παίκτη το ερχόμενο καλοκαίρι. Για να συμβεί αυτό θα τοποθετηθεί σχετική ρήτρα, ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Ο Σιλά, από τη στιγμή που ανακοινωθεί η μεταγραφή του, θα αναχωρήσει για το Μάλι, καθώς έχει αγώνες με την εθνική του ομάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Θα επιστρέψει Τετάρτη-Πέμπτη στην Αθήνα και θα προλάβει να κάνει μία ή δύο προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη με τους νέους του συμπαίκτες.

Όλο αυτό το διάστημα ο Αφρικανός άσος έκανε κανονικά προπονήσεις με την ομάδα του, καθώς η γαλλική Ligue 1 ξεκίνησε νωρίτερα σε σχέση με άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και δεν ήταν στις βασικές επιλογές του προπονητή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x