Stoiximan Super League

Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM: «Αυτά είναι τα δεδομένα για Κοπεγχάγη και Ζέκα»

Έντονη κινητικότητα υπάρχει στο θέμα του Ζέκα και το ενδιαφέρον της Κοπεγχάγης για την απόκτηση του. Ακούστε ποια είναι τα υπάρχοντα δεδομένα, όπως τα μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θέμα Ζέκα στον Παναθηναϊκό, με τα νεότερα ωστόσο για την προσπάθεια της Κοπεγχάγης να αποκτήσει τον αρχηγό του «τριφυλλιού» να αναμένονται μετά το παιχνίδι των Δανών με την Καραμπάγκ για τα play offs του Champions League.

Όπως μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να φτάσει στα γραφεία του Παναθηναϊκού, νέα-βελτιωμένη πρόταση για τον πολιτογραφημένο Έλληνα μέσο, η οποία θα πλησιάζει τα 2,5 εκατ. ευρώ. Εξάλλου, δημοσίευμα στη Δανία αναφέρει ότι η συγκεκριμένη πρόταση έχει γίνει από την Κοπεγχάγη, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώνεται από τους «πράσινους».

Όσο για την πρόταση στον ίδιο τον Ζέκα είναι για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, με τις απολαβές του να φτάνουν το 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Ο Παναθηναϊκός, από την πλευρά του, σε περίπτωση αποχώρησης του παίκτη, θα κινηθεί για την απόκτηση χαφ, ώστε να καλύψει το κενό και πιθανόν ακραίου επιθετικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x