Stoiximan Super League

Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM: «Αυτή είναι η βασική διαφορά Αλαφούζου – Γιαννακόπουλου» (audio)

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης μετέφερε τις πληροφορίες σχετικά με το ποιός ήταν ο κύριος λόγος της διαφωνίας Αλαφούζου-Γιαννακόπουλου.

Μία ημέρα μετά την είδηση για το αρνητικό αποτέλεσμα στον κύκλο επαφών που είχε ξεκινήσει ανάμεσα σε Γιάννη Αλαφούζου και Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την μεταβίβαση της ΠΑΕ έρχεται και η πρώτη πληροφορία για το ποιος ήταν ο κύριος λόγος της διαφωνίας.

Βάσει των όσων μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης το deal φέρεται να μην έκλεισε χθες γιατί υπάρχει διαφορετική άποψη για το από «πότε» θα γίνει η μεταβίβαση των μετοχών, αναλαμβάνοντας και τις υποχρεώσεις που συνεπάγονται από αυτό.

Όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να επέλθει συμφωνία αλλά η ομάδα να περάσει στο PAO Foundation το καλοκαίρι και από τότε να ασκεί διοίκηση.

Αντίθετα, η πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου, όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού, επιθυμεί να απεμπλακεί άμεσα από την ΠΑΕ.

Η διαφορά αυτή μεταξύ των δύο ανδρών έχει άμεση σχέση και με τα χρήματα τα οποία χρειάζεται η ομάδα για να κλείσει χωρίς οικονομικά προβλήματα τη σεζόν.

Το ποσό αυτό εκτιμάται ότι κυμαίνεται περίπου στα 17 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x