Stoiximan Super League

Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM: «Δεν πωλείται με 300.000 ευρώ ο Μολέδο»

Το ενδιαφέρον της Ιντερνασιονάλ για τον Μολέδο, επιβεβαίωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM, που τόνισε ότι από τον Παναθηναϊκό ξεκαθαρίζουν ότι ο παίκτης δεν πωλείται για 300.000.

Για ενδιαφέρον της Ιντερνασιονάλ για τον Ροντρίγκο Μολέδο, έκαναν λόγο δημοσιεύματα από την Βραζιλία, κάτι που επιβεβαίωσε στον ΣΠΟΡ FM, ο Τάσος Νικολογιάννης.

Η βραζιλιάνικη ομάδα, έχει ενημερώσει τον Παναθηναϊκό ότι ενδιαφέρεται για τον παίκτη και μάλιστα, αναμένεται να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του τον Ιανουάριο.

Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο Παναθηναϊκός να αποδεχθεί την πρόταση των 300.000 ευρώ για την οποία γράφουν οι Βραζιλιάνοι. Στο «τριφύλλι» ξεκαθαρίζουν ότι ο παίκτης δεν πωλείται με αυτό το ποσό και ας λήγει το συμβόλαιο του το προσεχές καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τον Χουλτ, αυτό που ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάνης είναι ότι ο παίκτης δεν θα μείνει ελεύθερος όπως νομίζει ο μάνατζερ του, αφού οι «πράσινοι» θα κάνουν τα πάντα για να πληρωθεί κανονικά, ώστε να μην έχει δικαίωμα προσφυγής.

«Για τον Μολέδο όσα γράφονται έχουν βάση. Η Ιντερνασιονάλ τον θέλει και θα κάνει πρόταση για να τον αποκτήσει, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν τον δίνει με 300.000 ευρώ» σχολίασε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x