Τον λόγο για τον οποίο η απόφαση για την τιμωρία στον Μολέδο και μάλιστα με τρεις αγωνιστικές είναι εκτός κανονισμών ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ των πράσινων υπογράμμισε ότι ο κανονισμός υποστηρίζει ότι ο εισαγγελέας έχει το δικαίωμα να καλέσει σε απολογία και να τιμωρήσει παίκτη για ανάρμοστη συμπεριφορά εάν το συμβάν στο οποίο εμπλέκεται δεν έχει υποπέσει στην αντίληψη του διαιτητή. Κάτι το οποίο δεν συμβαίνει στην περίπτωση του Βραζιλιάνου άσου του τριφυλλιού, αφού οι διαιτητές ήταν μπροστά στο επίμαχο μαρκάρισμα και έκριναν ότι δεν υπήρχε λόγος τιμωρίας.

«Ότι ο Σιμιτζόγλου κάλεσε τον Μολέδο είναι εκτός κανονισμού. Φτάσαμε στο σημείο αυτό μετά από έναν μήνα και μάλιστα να τιμωρείται με τρεις αγωνιστικές. Μετά ο Μολέδο και ο κάθε Μολέδο ξενερώνει και λέει: «εγώ τρώω τρεις αγωνιστικές και ο άλλος για το ίδιο περιστατικό όχι. Γιατί να συνεχίσω να παίζω στον Παναθηναϊκό ή στην Ελλάδα;», ανέφερε –μεταξύ άλλων- ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα:

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ