Stoiximan Super League

Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM: «Νέα πρόταση περιμένει ο Παναθηναϊκός. Καμία νέα επαφή με Μπεργκ»(audio)

Νέα πρόταση από την Αλ Αΐν για τον Μπεργκ περιμένει σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επιμένει στη θέση του για το ποσό που παραχωρεί τον Σουηδό. Ακούστε το ρεπορτάζ του Τάσου Νικολογιάννη στον ΣΠΟΡ FM.

Τις τελευταίες πληροφορίες γύρω από τη μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αΐν μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Όπως ανέφερε μέχρι και το μεσημέρι της Τετάρτης δεν έχει υπάρξει νέα επαφή μεταξύ του Παναθηναϊκού και του μάνατζερ του Μπεργκ ή έστω κάποιου εκπροσώπου της Αλ Αΐν.

Από την πλευρά τους οι πράσινοι εμμένουν στη θέση τους, όπως αυτή έχει μεταφερθεί και χθες στον Τύπο αλλά και στην επικοινωνία που είχε ο Νίκος Λυμπερόπουλος με τον μάνατζέρ του Σουηδού.

«Μόνο εάν ικανοποιηθούμε οικονομικά θα συμφωνήσουμε στην παραχώρησή του παίκτη, αλλιώς τον περιμένουμε στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας», ήταν τα λόγια του τεχνικού διευθυντή του τριφυλλιού.

Ο Τάσος Νικολογιάννης ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 πως οι πράσινοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν αποδεκτή μια πρόταση από της ομάδα των ΗΑΕ η οποία θα κυμαίνεται στο επίπεδο της ρήτρας.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας εκτιμάται ότι θα υπάρξει νέα πρόταση από την Αλ Αΐν, η οποία όμως δεν φέρεται διατεθειμένη, βάσει πληροφοριών από τα ΗΑΕ, να ανέβει αρκετά και να ικανοποιεί τους πράσινους.

Πρόκειται για κάτι που, όπως φαίνεται και στο θέμα του sport-fm.gr αποτελεί τακτική της Αλ Αΐν. Καθώς επιλέγει να μην προσφέρει πολλά χρήματα στις ομάδες των παικτών που την ενδιαφέρουν ή τουλάχιστον χρήματα που να αγγίζουν τις ρήτρες συμβολαίων.

Θυμίζουμε ότι μέχρι τώρα η Αλ Αΐν προσέφερε 2,2 εκ. και 3 εκ. με τον Παναθηναϊκό να απαντά αρνητικά. Μάλιστα, τα χρήματα αυτά δεν ήταν «καθαρά» αυτά που θα έμπαιναν στα ταμεία των πράσινων καθώς η απαίτησή της είναι η ελληνική ομάδα, από τα έσοδά της για την μεταγραφή να προσφέρει στο ποσοστό μεταπώλησης που έχει το Αμβούργο.

Δηλαδή, 1,8 εκ. και 2,2 εκ. θα ήταν τα «καθαρά» χρήματα που θα λάμβανε το τριφύλλι.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Τάσου Νικολογιάννη στον ΣΠΟΡ FM 94,6...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x