Stoiximan Super League

Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM: «Γι’ αυτό δεν έγινε του Βλαχοδήμου - Υπήρχε πρόταση και από Βιγιαρεάλ»

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης αποκάλυψε τον λόγο που δεν θα φορέσει –τελικά- τη φανέλα της Μπενφίκα ο Βλαχοδήμος για τον οποίο είχε φτάσει πρόταση και από τη Βιγιαρεάλ.

Την τελευταία στιγμή δεν πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή του Βλαχοδήμου από τον Παναθηναϊκό στη Μπενφίκα. Ο Τάσος Νικολογιάννης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 έκανε γνωστό τον λόγο για τον οποίο τελικά δεν υπήρξε ευτυχή κατάληξη σε αυτό το μεταγραφικό ζήτημα.

Όπως αποκάλυψε αυτό συνέβη γιατί δεν υπήρξε συμφωνία μέχρι το τέλος της διορίας των μεταγραφών στις διαπραγματεύσεις της πορτογαλικής ομάδας με τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Συγκεκριμένα, οι πορτογάλοι προσέφεραν συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών με αποδοχές μέχρι 300.000 ευρώ την στιγμή που η πλευρά του παίκτη επιθυμούσε ένα καλύτερο συμβόλαιο που θα του απέφερε περίπου 400.000 ευρώ τον χρόνο. Ο χρόνος τελείωσε και έτσι το deal δεν έκλεισε.

Εκτός της Μπενφίκα, όμως υπήρξε πρόταση και από άλλη ομάδα για τον νεαρό πορτιέρο του τριφυλλιού. Όπως ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης πρόταση κατέθεσε και η Βιγιαρεάλ. Ωστόσο η διοίκηση των πράσινων δεν την αποδέχθηκε καθώς δεν θεωρήθηκε ότι ήταν συμφέρουσα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x