Stoiximan Super League

Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM για Διούδη: «Τελευταία προτεραιότητα του ΠΑΟ ο γκολκίπερ» (audio)

Τελευταία προτεραιότητα του Παναθηναϊκού (και αν) θα είναι η απόκτηση τερματοφύλακα, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης. Τι είπε για Άλτμαν, πόσους… ψάχνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Παναθηναϊκό να «βλέπει» προς… Θεσσαλονίκη μεριά, τον Σωκράτη Διούδη, σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM o Τάσος Νικολογιάννης, ξεκαθαρίζοντας πως το θέμα του τερματοφύλακα «είναι τελευταία προτεραιότητα» για το «τριφύλλι».

Όπως είπε, «ο Παναθηναϊκός ''καίγεται'' να γεμίσει μεσοεπιθετικά την ομάδα και το βάρος έχει πέσει ακριβώς εκεί: Να βρεθούν ακραίοι και επιθετικοί».

Το αν θα υπάρξει, άλλωστε, ενδιαφέρον για γκολκίπερ εξαρτάται, σε πολύ μεγάλο βαθμό, από το τι θα γίνει με τον Στιλ, ο οποίος έχει ειδοποιηθεί να βρει ομάδα. Η περίπτωσή του, ωστόσο, μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς, αφενός του αρέσει στην Ελλάδα και αφετέρου, δύσκολα θα βρει τώρα νέο «σταθμό» για την καριέρα του. Όπως και να έχει, μόνο αν φύγει ο Στιλ θα ψαχτεί για τερματοφύλακα ο Παναθηναϊκός.

Από εκεί και πέρα, ο Τάσος Νικολογιάννης μίλησε και για τον Άλτμαν, σημειώνοντας πως δεν λογίζεται ως βασικός από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, χωρίς αυτό να σημαίνει, φυσικά, ότι αν… βγάλει μάτια στην προετοιμασία, δεν θα αλλάξουν τα δεδομένα. Σίγουρα, όμως, ο Έλληνας τεχνικός των «πράσινων» θέλει να πάρει βασικό φορ, βασικό περιφερειακό επιθετικό, έναν ακόμη βασικό στη θέση του Εμποκού (που συνεχίζει στη Σταντάρ Λιέγης) και άλλους δύο παίκτες στις θέσεις των Μπουμάλ και Βλαχοδήμου.

Ακούστε, αναλυτικά, όσα μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x