Stoiximan Super League

Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM: «Μέχρι τώρα δεν προκύπτει κάτι για Χαντ»

Τα περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον φορ του Αμβούργου, Άαρον Χαντ, δεν επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής, όπως ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Δημοσίευμα της Bild, επικαλούμενο πληροφορίες από τον μάνατζερ του Άαρον Χαντ, έκανε λόγο για ενδιαφέρον και συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τον 30χρονο φορ του Αμβούργου.

Όπως είπε, ωστόσο, στον «αέρα» του ΣΠΟΡ 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν προκύπτει από κάπου ότι όντως έχει τεθεί ζήτημα απόκτησης του Γερμανού άσου.

Ο Χαντ είναι υπό παραχώρηση από το Αμβούργο. Το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι και φέτος είχε 4 γκολ και 2 ασίστ σε 26 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Το βιογραφικό του είναι εξαιρετικό, καθώς αναδείχθηκε από τη Βέρντερ, στην οποία αγωνίστηκε από το 2004 μέχρι το 2014 και μετά από ένα χρόνο στη Βόλφσμπουργκ πήγε το 2015 στο Αμβούργο. Υπήρξε διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γερμανίας, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας των ανδρών μετρώντας τρεις εμφανίσεις.

Συνολικά έχει 275 συμμετοχές στην Bundesliga με 53 γκολ και 44 ασίστ, ενώ έχει αγωνιστεί 25 φορές στο Champions League και 26 σε Europa League και Κύπελλο UEFA.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x