Stoiximan Super League

Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM: «Μικρό παράθυρο για στόπερ ή επιθετικό-Απίστευτο το deal για Χίλιεμαρκ»

Στο μεταγραφικό ντεμαράζ του Παναθηναϊκού, στο φινάλε των μεταγραφικών, στάθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM, χαρακτηρίζοντας, συγκεκριμένα, απίστευτο το deal με Τζένοα για τον Χίλιεμαρκ!

Θεαματικά έκλεισε(;) τις μεταγραφές του ο Παναθηναϊκός, αποκτώντας τον Γιακούμπα Σιλά, τον Αντονί Μουνιέ και, φυσικά, τον Όσκαρ Χίλιεμαρκ, πετυχαίνοντας, δε, να εξοικονομήσει και αρκετά χρήματα, όπως διαβάστε στο θέμα του sport-fm.gr!

Ο Τάσος Νικολογιάννης, λοιπόν, σχολιάζοντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 τη μεγάλη ρελάνς του «τριφυλλιού», στο φινάλε των μεταγραφών, τόνισε ακριβώς αυτό: Ότι, δηλαδή, οι «πράσινοι» έκαναν σπουδαίες κινήσεις, προσθέτοντας, μάλιστα, πως όλες είναι επιλογές του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Για την περίπτωση του Χίλιεμαρκ, δε, σημείωσε, συγκεκριμένα, πως είναι «απίστευτο το deal», θυμίζοντας ότι τις 550.000 ευρώ από το συμβόλαιό του θα τις πληρώσει η Τζένοα και μόλις τις 300.000 ο Παναθηναϊκός για τη σεζόν 2017-2018, ενώ, την ίδια ώρα, η οψιόν αγοράς του ορίστηκε σε λογικά πλαίσια: 2,4 εκατ. ευρώ και μάλιστα, σε πολλές δόσεις!

Από εκεί και πέρα, ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε πως «υπάρχει ένα παράθυρο ανοιχτό, αλλά μικρό», για την απόκτηση ενός στόπερ ή ενός επιθετικού (ελεύθερου, φυσικά), ενώ συμπλήρωσε πως όλα δείχνουν ότι ο Γιώργος Κουτρουμπής θα παραμείνει στην ομάδα, παρά το ενδιαφέρον από σύλλογο της Serie A.

Ακούστε όσα μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x