Stoiximan Super League

Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM: «Ο Ταυλαρίδης στράβωσε γιατί έτρεχε 6 μήνες μόνος του στο λιοπύρι»

Τους λόγους που ο Στάθης Ταυλαρίδης τραβά την υπόθεση των οφειλομένων στα άκρα προσπάθησε να ερμηνεύσει ο Τάσος Νικολογιάννης. Στραβωμένος από την εποχή Στραματσόν είναι, κατά τη γνώμη του, ο παίκτης.

Αποφασισμένος να τραβήξει την υπόθεση στα άκρα σχετικά με τα χρήματα που του χρωστάει ο Παναθηναϊκός, είναι ο Στάθης Ταυλαρίδης.

Ο πρώην παίκτης των «πρασίνων» δεν δείχνει διάθεση συμβιβασμού και είναι έτοιμος να λύσει τις διαφορές του με την ομάδα δικαστικά, αν μέχρι τη Δευτέρα δεν του καταβληθούν 30.000 ευρώ. Έτσι, ο Παναθηναϊκός κυνδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών.

Ο λόγος πάντως, σύμφωνα με όσα τόνισε στον ΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης, είναι κυρίως ο πληγωμένος εγωισμός του παίκτη.

Ο Ταυλαρίδης είναι στραβωμένος από την εποχή που παραγκωνίστηκε από τον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος τον ανάγκασε να προπονείται μόνος τους. Ο παίκτης, για περίπου έξι μήνες αναγκαζόταν να κάνει προπονήσεις πρωινές ώρες, μέσα στη ζέστη και μακριά από την ομάδα και αυτό δεν μπορεί να το συγχωρέσει στο σύλλογο, θεωρώντας ότι δεν τον προστάτεψε.

Ακούστε όσα είπε για το θέμα ο Τάσος Νικολογιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x