Stoiximan Super League

Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM: «Την επόμενη εβδομάδα οι εξελίξεις με Μολέντο-Λουντ στον Παναθηναϊκό»

Καμία εξέλιξη δεν πρόκειται να σημειωθεί μέχρι την επόμενη εβδομάδα στον Παναθηναϊκό για τις ανανεώσεις Μολέντο-Λουντ, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις στο θέμα των ανανεώσεων των συμβολαίων του Ροντρίγκο Μολέντο και του Ρόμπιν Λούντ στον Παναθηναϊκό.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, με την συγκεκριμένη υπόθεση δεν ασχολείται ο Μαρίνος Ουζουνίδης αλλά ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό και θα επιστρέψει στα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας.

Οι «πράσινοι» έχουν μιλήσει με τον Μολέντο, περίμεναν πριν από το καλοκαίρι τον μάνατζέρ του στην Αθήνα, όμως στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος στόπερ ψάχτηκε για προτάσεις από το εξωτερικό και δεν καλύφθηκε από τα όσα άκουσε. Τώρα περιμένουν την επιστροφή του μάνατζέρ του για να πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές μέχρι το 2020.

Και με τον Λούντ είχε γίνει κουβέντα πριν από λίγο καιρό και στο «τριφύλλι» θέλουν να συμφωνήσουν με τους παίκτες πριν από τον Ιανουάριο, καθώς μετά θα έχει ο κάθε δικαίωμα ο παίκτης να πάει σε όποια ομάδα επιθυμεί χωρίς χρηματικό αντίτιμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x