Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM: «Υπάρχει θέμα Ζέκα. Τόσο τον κοστολογεί ο Παναθηναϊκός» (audio)

Η Κοπεγχάγη κατέθεσε πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Ζέκα. Ο Παναθηναϊκός απάντησε αρνητικά, αλλά η «φωτιά» δεν έχει σβήσει.

Ο Τάσος Νικολογιάννης στην εκπομπή «Ρεπόρτερ» του ΣΠΟΡ FM ανέλυσε «πως» έχουν τα δεδομένα στην υπόθεση και παραδέχθηκε ότι υπάρχει «θέμα Ζέκα».

Οι Δανοί φέρεται να μετέφεραν στους υπεύθυνους του Παναθηναϊκού ότι η πρόταση που κατέθεσαν ήταν και η τελική τους, ωστόσο, όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ των πράσινων υπάρχει η αίσθηση, βάσει των όσων αναφέρονται στη Δανία, ότι μπορεί να γίνει και νέα προσέγγιση. Ειδικά, από την στιγμή που η Κοπεγχάγη περάσει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι πράσινοι εξήγησαν στον Ζέκα ότι δεν μπορούν να αποδεχθούν πρόταση 1,5 εκ. ευρώ.

Εδώ, εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι το πόσο κοστολογεί τον αρχηγό του ο Παναθηναϊκός και εάν υπάρχει πιθανότητα παραχώρησης του Ζέκα.

Ο Τάσος Νικολογιάννης ανέφερε ότι ο Ζέκα κοστολογείται τουλάχιστον 3 εκατ ευρώ σχολιάζοντας ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο για το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ