Stoiximan Super League

Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM: «Χτύπησε στις αμυντικές αδυναμίες του Οφόε ο Ουζουνίδης»

Στο πλάνο που σχεδίασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης, που εξήρε την επιλογή να «χτυπήσει» στις αδυναμίες του Οφόε.

Ένα από τα καλύτερα φετινά του παιχνίδια, πραγματοποίησε κόντρα στον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσα ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM, ο Τάσος Νικολογιάννης.

Όπως ανέφερε, ο Έλληνας τεχνικός, σχεδίασε την τακτική έτσι ώστε να χτυπήσει στις αμυντικές αδυναμίες του Οφόε, το οποίο του βγήκε σε αρκετές περιπτώσεις κυρίως με τον Χίλιεμαρκ και τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

«Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του φέτος. Βγήκε απόλυτα το πλάνο του Ουζουνίδη, να χτυπήσει τις αμυντικές αδυναμίες του Οφόε και έφτασε σε δυο τρεις περιπτώσεις κοντά στο γκολ με τον Χίλιεμαρκ στο πρώτο ημίχρονο» ανέφερε ο ρεπόρτερ Παναθηναϊκού του ΣΠΟΡ FM.

Από εκεί και πέρα αναφέρθηκε στον κορυφαίο του ματς Κουρμπέλη, ενώ επεσήμανε την ανάγκη του Παναθηναϊκού να πάρει βαθμούς και στα εκτός έδρας ματς, αρχής γενομένης από το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x