Stoiximan Super League

Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM: «Ζεστός ο Παναθηναϊκός για Κλωναρίδη»

Ιδιαίτερα «ζεστά» αντιμετωπίζει την περίπτωση Κλωναρίδη ο Παναθηναϊκός, όπως είπε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Για ποιους λόγους προχωρά η περίπτωσή του. Τι γίνεται με Ισάκ.

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η υπόθεση της επιστροφής του Βίκτωρα Κλωναρίδη στον Παναθηναϊκό, όπως είπε ο Τάσος Νικολογιάννης στην εκπομπή «Ρεπόρτερς» του ΣΠΟΡ FM 94,6. Η συγκεκριμένη περίπτωση προτάθηκε στους «πράσινους» και προχωρά, καθώς τόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης όσο και ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι πολύ θετικοί σε αυτή την κίνηση.

Άλλωστε ο Κλωναρίδης είναι Έλληνας, δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής και αγωνίζεται σε θέση που «πονά» η ομάδα, αυτή του εξτρέμ. Όλα δείχνουν πως είναι κοντά στην επιστροφή του 25χρονου άσου, που στις 31 Αυγούστου μετακόμισε στη Λανς με την οποία φέτος έχει 11 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ. Εφόσον προχωρήσει η υπόθεση, ο παίκτης θα έρθει πιθανότατα με τη μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει βρει σημείο επαφής με τη Ράντερς για τον Μίκαελ Ίσακ και η μεταγραφή του Σουηδού φορ είναι αρκετά πιθανό να πραγματοποιηθεί. Πάντως επειδή το συγκεκριμένο ζήτημα έχει παρουσιάσει αρκετές… ανατροπές, στα υπόψη είναι και 1-2 εναλλακτικές λύσεις. Μάλιστα, εξετάζονται και παίκτες που δεν έχουν κοινοτικό διαβατήριο, κάτι που όμως για να προχωρήσει θα πρέπει να αποδεσμευτεί πρώτα ο Βίκτορ Ιμπάρμπο. Το θέμα αυτό προχωρά, αλλά πριν τις υπογραφές για το διαζύγιο δεν μπορεί να γίνει κάποια επίσημη κίνηση.

Αν ο Παναθηναϊκός κάνει τρίτη μεταγραφή, αυτή θα αφορά μεσοεπιθετικό ή κεντρικό μέσο. Ο Σοτζέι Μασούντ του Πανιωνίου είναι σταθερά στη λίστα, αλλά η προσθήκη αυτή προϋποθέτει επίσης να αδειάσει θέση ξένου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x