Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Θα πληρώσει για Εμποκού ο Παναθηναϊκός, δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στον… μπελά «Εμποκού» που έχει σκάσει στον Παναθηναϊκό, τόνισε πως την Παρασκευή θα πέσουν οι υπογραφές με Δώνη και μίλησε για τον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ.

Τα τελευταία νέα γύρω από τον Παναθηναϊκό έδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ των πρασίνων αναφέρθηκε στο «θέμα» Εμποκού που προέκυψε, με το τριφύλλι να καλείται να καταβάλλει 312.000 ευρώ στην Κιέβο ως τις 20 Ιουνίου. «Θα το πληρώσουν, τι να κάνουν; Δεν μπορούν να κάνουν και διαφορετικά!» είπε χαρακτηριστικά ο Νικολογιάννης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επικείμενη πρόσληψη του Γιώργου Δώνη.

«Υπάρχει οριστική συμφωνία, ίσως και μέσα στην ημέρα η ανακοίνωση για το deal των δύο πλευρών. Την Παρασκευή πιθανότατα θα βρίσκεται στην Αθήνα για να πέσουν οι υπογραφές και στη συνέχεια με το επιτελείο του να τρέξουν τα θέματα της προετοιμασίας, αλλά και να ξεκινήσει το σκάουτινγκ για τις μεταγραφές», τόνισε μεταξύ άλλων».

Τέλος, πρόσθεσε πως ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και από το περιβάλλον του Παϊρότζ προκύπτει αισιοδοξία πως δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά σε αυτά που τους έχουν παρουσιαστεί, προκειμένου να αλλάξει σελίδα ο σύλλογος. «Όλα συνηγορούν πως το πράγμα είναι σε καλό δρόμο. Ο Παϊρότζ θα έρθει ξανά στην Ελλάδα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας».

Ακούστε όσα είπε στους 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x