Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Θέμα ημερών η συμφωνία με την κυβέρνηση για το Athens Alive»

Άμεσες αναμένονται οι εξελίξεις στις συζητήσεις ανάμεσα στο επενδυτικό fund του «Athens Alive» και την κυβέρνηση, με τις υπογραφές μεταξύ των δύο πλευρών να φαντάζει θέμα ημερών.

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις σε ό,τι έχει να κάνει με τις συζητήσεις ανάμεσα στην κυβέρνηση και στο επενδυτικό fund του «Athens Alive», του οποίου ηγείται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Όπως μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 ο Τάσος Νικολογιάννης, από την πλευρά του κ. Γιαννακόπουλου εκφράζεται αισιοδοξία πως το deal βρίσκεται στην τελική του ευθεία και δεν αποκλείεται, μάλιστα, εντός των επομένων ημερών να «πέσουν» και υπογραφές.

Μάλιστα σε ό,τι αφορά το ενδιαφέρον της «Pan Asia» για την ανάληψη των μετοχών της ΠΑΕ, από το περιβάλλον του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ σχολιάζεται πως κάθε σοβαρή πρόταση για το καλό του συλλόγου θεωρείται καλοδεχούμενη, καθώς και πως σε περίπτωση που υπάρξει μεταβίβαση, θα υπάρχει στήριξη στο πρόσωπο του Παϊρό Πιέγκπονσαντ.

Τέλος γίνεται ξεκάθαρο πως αν δεν υπάρξει τελικά deal με την «Pan Asia», τότε θα αναληφθούν πρωτοβουλίες και για την ανάληψη και της ΠΑΕ.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x