Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Το όχι στον ΠΑΟΚ για Χίλιεμαρκ και η καθοριστική παρέμβαση του Ουζουνίδη» (audio)

Το στόρι της υπόθεσης Παναθηναϊκός-Όσκαρ Χίλιεμαρκ και το πώς πέτυχε το «τριφύλλι» το deal για τον Σουηδό μέσο ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αυτό είναι το στόρι της υπόθεσης Παναθηναϊκός-Όσκαρ Χίλιεμαρκ.

Οι «πράσινοι» πέτυχαν διάνα με τον Σουηδό μέσο (το μεσημέρι θα είναι στην Ελλάδα) της Τζένοα που εντός της ημέρας θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τη νέα του ομάδα.

O Τάσος Νικολογιάννης ανέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 το πώς εξελίχθηκε το συγκεκριμένο μεταγραφικό φλερτ, που πέρασε από εμπόδια, αλλά τελικά είχε… happy end λόγω Μαρίνου Ουζουνίδη, που μίλησε προσωπικά με τον παίκτη και τον έπεισε να μετακομίσει στον Παναθηναϊκό.

Είχε προηγηθεί η αποτυχημένη απόπειρα του ΠΑΟΚ να πάρει τον παίκτη από την Τζένοα. Ο ΠΑΟΚ είχε καταθέσει πρόταση εξαγοράς του παίκτη στους Ιταλούς και προσέφερε ένα μεγάλο συμβόλαιο στον ίδιο, αλλά ο Σουηδός δεν ψηνόταν τότε να έρθει στην Ελλάδα. Ωστόσο οι χειρισμοί του Παναθηναϊκού και η προσωπική επαφή του Μαρίνου Ουζουνίδη με τον ποδοσφαιριστή άλλαξαν το σκηνικό και έφεραν τον διεθνή χαφ στους «πράσινους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x