Stoiximan Super League

Νικολούδης στον ΣΠΟΡ FM: «Η ΑΕΚ πατάει γερά αυτή την περίοδο»

Σε καλύτερη κατάσταση τη δεδομένη χρονική περίοδο είναι η ΑΕΚ σε σχέσχη με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM ο Τάκης Νικολούδης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στους Μάνο Σπανόπουλο και Αλέξανδρο Ξενικάκη.

Για το πως βλέπει Ολυμπιακό και ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ πατάει πιο γερά στο πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός έκανε εντυπωσιακές μεταγραφές και άνοιξε τη ψαλίδα στο ρόστερ, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια, ακολουθώντας μια συγκεκριμένη πολιτική. Και οι δύο ομάδες είναι ανέτοιμες αυτή την περίοδο, ίσως η ΑΕΚ είναι σε λίγο καλύτερη κατάσταση αυτή την περίοδο.

Για την πίεση πριν το ντέρμπι: «Διαφορετικά αντιλαμβάνονται τα ντέρμπι οι Έλληνες και διαφορετικά οι ξένοι. Τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά από τη δική μας τη γενιά, αλλά δεν υπάρχει αθλητής που να μην θέλει πάντα να κερδίζει. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε νωρίς γιατί είχε τον στόχο των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά στη συνέχεια έκανε κοιλιά. Η ΑΕΚ σε αυτό υπερτερεί αυτή την περίοδο. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται πίστωση χρόνου για να δέσει η ομάδα».

Για τα ντέρμπι που θυμάται: «Θυμάμαι το 6-1 τη νίκη της ΑΕΚ στο Κύπελλο μέσα στη Φιλαδέλφεια και φυσικά το τραγικό παιχνίδι με τα θύματα της Θύρας 7 που είχαν φύγει τόσοι αθώοι άνθρωποι, ένα ματς που είχε τελειώσει 6-0 αλλά μικρή σημασία έχει μετά από όλη αυτή την τραγωδία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x