Stoiximan Super League

Νιόπλιας: «Δείξαμε διστακτικότητα»

Στην διστακτικότητα που έδειξε ο Ατρόμητος στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Πανιώνιο στάθηκε ο Νίκος Νιόπλας, μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του, χαρακτηρίζοντας βαρύ το σκορ για τους Νεοσμυρνιώτες.

Στις ευκαιρίες που είχε ο Πανιώνιος αναφέρθηκε ο Νίκος Νιόπλιας μετά τη νίκη του Ατρόμητου στο Περιστέρι.

Ο προπονητής του Ατρόμητου χαρακτήρισε μεγάλη και δύσκολη την επικράτηση της ομάδας του, τονίζοντας πως του έλειψε το ρίσκο στο δεύτερο ημίχρονο.

«Κάναμε μία μεγάλη και δύσκολη νίκη. Μεγάλη γιατί μας έβαλε στον στόχο που είχαμε και δύσκολη γιατί παίξαμε με έναν αντίπαλο που ήταν πάρα πολύ καλός. Νομίζω ότι είναι βαρύ το σκορ για τον Πανιώνιο και είναι κρίμα να μην είναι του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία. Όσο για μας, είχαμε και καλά διαστήματα αλλά και μεγάλα διαστήματα που δεν ήμασταν καλοί. Είμαστε ομάδα που ξέρουμε να διαχειριζόμαστε το σκορ, έχουμε εμπειρία, έχουμε το γήπεδό μας και αυτό μας οδήγησε στο να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τις πολλές ευκαιρίες που είχε ο Πανιώνιος στο δεύτερο ημίχρονο είπε: «Αλήθεια είναι αυτό. Μας έκανε πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά ο Ατρόμητος δεν είναι η ίδια ομάδα που ήταν πριν από μένα. Ο Ατρόμητος παίζει μπροστά και ρισκάρει. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε μεγάλη διστακτικότητα και άγχος. Η τετράδα του Πανιωνίου μπροστά είναι και ταλαντούχοι και καλοί παίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x