Stoiximan Super League

Νιώθει δικαιωμένος ο Σαββίδης

Μεγάλη ικανοποίηση έχει προκαλέσει στον Ιβάν Σαββίδη η ανταπόκριση που υπήρξε μετά την απόφαση που πάρθηκε να μην κατέβει ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Δικαιωμένος νιώθει ο Ιβάν Σαββίδης για την απόφαση που πήρε να μην αγωνιστεί την Τετάρτη (27/04) ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο ισχυρός άνδρας του «δικεφάλου του Βορρά» εμφανίζεται χαρούμενος και απόλυτα ικανοποιημένος από τα όσα ακολούθησαν. Εισέπραξε θετική ανταπόκριση για αυτήν του την κίνηση, τόσο από τον κόσμο της ομάδας, όσο και γενικότερα από τις τάξεις του συλλόγου, βλέποντας έντονη συσπείρωση. Παράλληλα, δείχνει διάθεση να τραβήξει το θέμα στα άκρα, με σκοπό να υπάρξουν αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όπως ανέφερε άλλωστε και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος, από τον ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένοι να τραβήξουν την υπόθεση στα άκρα και να μην κατέβει η ομάδα στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βελτιωθεί η κατάσταση, αλλά εφόσον διακρίνουν πριν την έναρξη του ότι δεν έχουν σημειωθεί οι αλλαγές που θα οδηγήσουν στην αναβάθμιση του προϊόντος δηλώνουν έτοιμοι να αποσύρουν τον ΠΑΟΚ από τη Super League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x