Stoiximan Super League

«Νο1» στόχος του ΠΑΟ ο Κουζμάνοβιτς, πιέζει για Ιμπάρμπο

Ο Αντρέα Στραματσόνι ανέλαβε να έρθει σε επαφή με τον Ζντράβκο Κουζμάνοβιτς και να του εκφράσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Μίλησε και με Βίκτορ Ιμπάρμπο ο Ιταλός τεχνικός.

Εδώ και αρκετό καιρό έχουν αρχίσει στον Παναθηναϊκό να προετοιμάζουν την επόμενη σεζόν, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να έχουν έρθει ήδη σε επαφή με τους υποψήφιους στόχους.

Ένας από αυτούς είναι ο Σέρβος αμυντικός μέσος της Βασιλείας, Ζντράβκο Κουζμάνοβιτς, ο οποίος το τελευταίο εξάμηνο έπαιξε ως δανεικός στην Ουντινέζε.

Όπως γράφει σήμερα η «Πράσινη», ο Αντρέα Στραματσόνι ήρθε ο ίδιος σε επαφή με τον 29χρονο χαφ, τον οποίο γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στην Ίντερ και εξέφρασε το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού».

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για δύσκολη περίπτωση, αλλά ο Ιταλός τεχνικός προτίθεται να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για την απόκτηση του Κουζμάνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κινηθεί για τον δανεισμό του Σέρβου αμυντικού μέσου, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2020 και οι ετήσιες απολαβές του αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ.

Ο Στραματσόνι όμως φέρεται να έχει επικοινωνήσει και με τον Βίκτορ Ιμπάρμπο, στον οποίο ασκεί ασφυχτικό πρέσινγκ για να δεχθεί την πρόταση των «πράσινων» που αναμένεται να κινηθούν για τον δανεισμό του Κολομβιανού επιθετικού της Κάλιαρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x