Γερμανία

Νόιερ: «Μπάγερν Μονάχου όπως εθνική Ισπανίας»

Για όλους και για όλα μίλησε ο τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου Μάνουελ Νόιερ, που μεταξύ άλλων συνέκρινε την ομάδα του, με την εθνική Ισπανίας, που σάρωσε τα πάντα τα τελευταία χρόνια.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αθλητικό τμήμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild», ο Μάνουελ Νόιερ, μεταξύ άλλων μίλησε για την ομάδα του, την τρέχουσα σεζόν, αλλά και για τον πρόσφατο τραυματισμό του.

Αναφορικά με το αν η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει φέτος το Τσάμπιονς Λιγκ, παρά τις απώλειες του πρώην αρχηγού των Βαυαρών Φίλιπ Λαμ και του Τσάμπι Αλόνσο, οι οποίοι αποσύρθηκαν από την ενεργό δράση, ο Νόιερ δήλωσε:

«Μπορεί να έχουμε χάσει έμπειρους παίκτες, αλλά κοιτάζοντας την ομάδα μας, έχουμε παίκτες ηλικίας 26 και 27 ετών. Είμαστε έτοιμοι για όλες τις προκλήσεις.»


Παράλληλα συνέκρινε την Μπάγερν Μονάχου με μια από τις σπουδαιότερες ομάδες της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ιστορίας, την πετυχημένη γενιά της εθνικής Ισπανίας, με τον 31χρονο τερματοφύλακα να συμπληρώνει:

«Είμαστε μια από τα ίδια με την εθνική Ισπανίας που το 2008, το 2010 και 2012 κατέκτησε τα πάντα. Έχουμε μια εξαιρετική γενιά ποδοσφαιριστών, η οποία μπορεί ανταπεξέλθει επιτυχώς, ακόμα και αν κάποιοι παίκτες αποχωρήσουν απ’ την ομάδα.»

Όσον αφορά τον πρόσφατο μακροχρόνιο τραυματισμό του, που απεκόμισε στα περσινά προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, απέναντι στην μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης ο έμπειρος πορτιέρο των πρωταθλητών Γερμανίας εξομολογήθηκε:

«Υπήρχε νευρικότητα στον πάγκο της ομάδας, καθώς είχαμε κάνει ήδη τις τρεις αλλαγές μας. Έτσι έπρεπε να συνεχίζω να παίζω, παρόλο που δεν μπορούσα να πατήσω το πόδι μου. Αυτή ήταν μια τρελή κατάσταση για μένα, καθώς είχα ήδη μια φορά στο παρελθόν τον ίδιο τραυματισμό στο δεξί μου πόδι. Αμέσως συνειδητοποίησα πως το πόδι μου είχε σπάσει.»

Επιμέλεια: Γιώργος Κορολής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x