Champions League

Νόιερ: «Να δείξω στον Μέσι ποιος είναι το αφεντικό»

Να δείξει στον Λιονέλ Μέσι ποιος κάνει κουμάντο στο γήπεδο θέλει ο Μάνουελ Νόιερ, ο οποίος τόνισε ότι η Μπάγερν πρέπει να επιβάλλει τον ρυθμό της κόντρα στην Μπαρτσελόνα από την πρώτη στιγμή.

Να επιβληθεί στον Λιονέλ Μέσι μέσα στο γήπεδο θέλει ο Μάνουελ Νόιερ, ενόψει του ημιτελικού της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν για το Champions League.

Οι Βαυαροί αντιμετωπίζουν την Τετάρτη τους Καταλανούς στη Βαρκελώνη, με τον 29χρονο τερματοφύλακα να θέλει να δείξει στον Αργεντίνο σταρ ποιος είναι το "αφεντικό", όπως ακριβώς υποστηρίζει ότι έκανε και στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Έχω μεγάλο σεβασμό στον Μέσι και για ό,τι έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια. Όμως, είναι πολύ σημαντικό να του δείξω από την πρώτη στιγμή που θα βρεθούμε στο γήπεδο το ποιος είναι το αφεντικό. Έκανα το ίδιο και στον τελικό του Μουντιάλ και λειτούργησε καλά», ήταν τα λόγια του Γερμανού διεθνή που, στη συνέχεια, ανέφερε ότι η ομάδα του πρέπει να επιβάλλει το ρυθμό της.

«Εμείς θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας από το βράδυ της Τετάρτης και είναι ζωτικής σημασίας να πάρουμε κάποιο προβάδισμα. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και σκληρότητα», είπε ο πορτιέρο των πρωταθλητών Γερμανίας που εξέφρασε τη σιγουριά του ότι η ομάδα του μπορεί να ανταπεξέλθει κόντρα στους «μπλαουγκράνα» και να βρεθεί στον τελικό του Βερολίνου.

«Ο στόχος μας είναι να βρεθούμε στο Βερολίνο και το παιχνίδι ενάντια στην Μπαρτσελόνα είναι ένας τελικός πριν τον τελικό. Γνωρίζουμε ότι έχουμε δύσκολο έργο, όμως είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε», δήλωσε ο Μάνουελ Νόιερ που, στο τέλος, τόνισε ότι οι φετινοί ημιτελικοί δεν θα έχουν καμία σχέση με αυτούς πριν από δύο χρόνια, όπου η Μπάγερν είχε επικρατήσει της Μπαρτσελόνα και στα δύο παιχνίδια με συνολικό σκορ 7-0.

«Πριν από δύο χρόνια κυριαρχήσαμε και στα δύο παιχνίδια εναντίων τους, όμως από τότε τα πράγματα έχουν αλλάξει. Αυτή τη φορά δεν έχουν προβλήματα τραυματισμών και ο Μέσι είναι πίσω στα καλύτερά του. Εμείς, αντίθετα, έχουμε αρκετές απουσίες», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x