Stoiximan Super League

Νοικοκύρης από Βέλγιο: «Ο Οφόε είναι… δυναμίτης, έλειπε από τον Ολυμπιακό τέτοιος παίκτης» (audio)

Εντυπωσιακό χαρακτήρισε ο Γ. Νοικοκύρης τον Οτζίτζα Οφόε, μεταφέροντας στον ΣΠΟΡ FM 94.6 τις πρώτες εικόνες από την παρουσία του Βέλγου στα ερυθρόλευκα, τονίζοντας ότι τον είχε ανάγκη ο Ολυμπιακός.

Σε ρυθμούς… Γιάγκος Βούκοβιτς και Οτζίτζα Οφόε κινείται ο Ολυμπιακός τα τελευταία 24ωρα.

Ο Σέρβος στόπερ, ο οποίος βρέθηκε στην Ελλάδα το απόγευμα της Τετάρτης και το πρωί της Πέμπτης ανακοινώθηκε από τους «ερυθρόλευκους» ενσωματώθηκε στην αποστολή της νέας του ομάδας και γνωρίστηκε με τους καινούργιους συμπαίκτες του.

Παράλληλα, από τα πρόσωπα των ημερών είναι και ο Βέλγος χαφ, ο οποίος μετά από μίνι-σίριαλ κατέληξε στους Πειραιώτες και έκανε εξαιρετικό (ανεπίσημο) ντεμπούτο στο φιλικό με την Άλκμααρ, όπου δημιούργησε και τα δύο τέρματα του Ολυμπιακού.

Ο Γιώργος Νοικοκύρης, ο οποίος μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94.6, τα τελευταία νέα γύρω από την προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» και ζει από πιο κοντά τον 28χρονο χαφ και σχολίασε ότι είναι… δυναμίτης και πως πρόκειται για μέσο που έλειπε από το ρόστερ της ομάδας του Μπεσνίκ Χάσι. Στάθηκε στην ταχύτητα που έχει και τόνισε ότι είναι καλός τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι. Ο Γιώργος Νοικοκύρης ανέφερε ότι καλή είναι και η εικόνα του Μεντί Καρσελά, που, επίσης αποκτήθηκε πρόσφατα, αλλά τόνισε ότι ο Οφόε είναι πιο εντυπωσιακός προς το παρόν.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x