Stoiximan Super League

Νοικοκύρης από Γκενκ: «Εύκολα ή δύσκολα θα αποκτηθεί ο Ζιλέ, περνάει… εξετάσεις ο Πάρντο» (audio)

Η Ναντ δεν έχει συναινέσει για παραχώρηση του Ζιλέ στον Ολυμπιακό, αλλά εκτιμάται ότι θα... λυγίσει, όπως ανέφερε ο Γιώργος Νοικοκύρης στον ΣΠΟΡ FM, μιλώντας, παράλληλα, για τον διαφορετικό Πάρντο.

Ο Ολυμπιακός «τρέχει» δύο μεταγραφικά θέματα στην παρούσα φάση.

Το ένα είναι του Γκιγιόμ Ζιλέ, για το οποίο ο Γιώργος Νοικοκύρης ανέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 από το Γκενκ, όπου πραγματοποιείται το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, ότι εύκολα ή δύσκολα θα αποκτηθεί από τους Πειραιώτες. Παρότι συνεχίζει να αντιστέκεται η Ναντ που έχει συμβόλαιο με τον έμπειρο μέσο. Το άλλο είναι αυτό του στόπερ, με τον Μίλος Κοσάνοβιτς της Σταντάρ Λιέγης και τον Γιάγκος Βούκοβιτς της Κόνιασπορ να βρίσκονται στο προσκήνιο και ο ρεπόρτερ των ερυθρόλευκων ανέλυσε τα δεδομένα, αναφέροντας ότι πιθανόν ο αμυντικός της τουρκικής ομάδας να είναι πιο ψηλά στη λίστα και για αυτόν τον λόγο εικάζεται ότι δεν έχει κλείσει τον Σέρβο.

Παράλληλα, μίλησε και για τους παίκτες που έχει πάρει μαζί του στο Βέλγιο ο Μπεσνίκ Χάσι. Ένας από αυτούς είναι ο Φελίπε Πάρντο, που δείχνει διαφορετικό πρόσωπο συγκριτικά με πέρυσι. Τόσο από πλευράς θέλησης, όσο και σε ό,τι αφορά την κατάσταστή του, καθώς είναι εμφανώς αδύνατος σε σχέση με το καλοκαίρι του 2016.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x