Stoiximan Super League

Νοικοκύρης από Γκενκ στον ΣΠΟΡ FM: «Άμεσα η ενσωμάτωση του Βούκοβιτς στον Ολυμπιακό»

Τα τελευταία νέα που αφορούν την μεταγραφή του Γιάγκος Βούκοβιτς στον Ολυμπιακό μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Νοικοκύρης.

Χθεσινοβραδινές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Γιάγκος Βούκοβιτς βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές – εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, όπως μετέφερε από το Γκενκ στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Νοικοκύρης, δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφόρηση για το θέμα του Σέρβου στόπερ, αλλά στην Τουρκία επιμένουν πως ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην πρωτεύουσα και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Βέλγιο για να ξεκινήσει προπονήσεις με την νέα του ομάδα.

Ο διεθνής κεντρικός έχει συμμετάσχει σε κάποιες προπονήσεις με την Κόνιασπορ και δεν είναι ανέτοιμος σε σχέση με άλλους παίκτες που δεν είχαν προπονηθεί στους συλλόγους.

Αν η μεταγραφή τελειώσει εντός της ημέρας, τότε ο Βούκοβιτς θα μεταβεί στο Γκενκ για να προπονηθεί έστω και για τις 2,5 ημέρες που θα είναι η αποστολή της ομάδας στη βελγική πόλη για να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Σε διαφορετική περίπτωση, θα… γνωριστεί τους νέους του συμπαίκτες στην Αθήνα.

Ακούστε τα όσα είπε ο Γιώργος Νοικοκύρης στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x