Champions League

Νοικοκύρης από Ριέκα στον ΣΠΟΡ FM: «Δύο ερωτηματικά στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού» (audio)

Στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στο αποψινό παιχνίδι με την Ριέκα έχει καταλήξει κατά 9/11 ο Μπέσνικ Χάσι, όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΣΠΟΡ FM στη κροατική πόλη, Γιώργος Νοικοκύρης.

Λίγες ώρες πριν την σέντρα της μεγάλης αναμέτρησης του Ολυμπιακού κόντρα στην Ριέκα για τα play off του Champions League (21:45, ΣΠΟΡ FM 94.6, CosmoteSport 2), o απεσταλμένος του ΣΠΟΡ FM 94.6 στην κροατική πόλη, Γιώργος Νοικοκύρης ανέλυσε τα μέχρι τώρα δεδομένα που ισχύουν για την ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Μπέσνικ Χάσι στο αποψινό παιχνίδι.

Ο 45χρονος προπονητής δεν φαίνεται διατεθειμένος να προβεί σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ματς της προηγούμενης εβδομάδας στο Καραϊσκάκη, για αυτό και έχει καταλήξει στους εννέα από τους έντεκα ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν το βασικό σχήμα.

Οι μέχρι τώρα σίγουροι είναι οι Καπίνο, Ρομαό, Ρέτσος, Κούτρης, Ζιλέ, Οτζίτζα, Καρσελά, Μπέν και Σεμπά.

Σε ότι έχει να κάνει με τις δύο θέσεις που απομένουν ανοικτές, η πρώτη αφορά τον παίκτη που θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας όπου υπάρχει το δίλημμα Φιγκέιρας ή Ομάρ, με τον Πορτογάλο να συγκεντρώνει αυτή την ώρα τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού.

Το δεύτερο ερωτηματικό αφορά αυτόν που θα βγει από τους πρώτους έντεκα προκειμένου να αγωνιστεί ο Κώστας Φορτούνης. Ο Μπέσνικ Χάσι έχει αποφασίσει να επαναφέρει στην ενδεκάδα τον Έλληνα μεσοεπιθετικό και αυτή την ώρα το μεγάλο φαβορί για να μείνει στον πάγκο φαντάζει ο Μάρκο Μάριν.

Επιθυμία του Αλβανού τεχνικού είναι ο Ολυμπιακός να εμφανίσει αγωνιστικό πρόσωπο παρόμοιο με αυτό που είχε στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτίζαν, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι άριστα οργανωμένοι αμυντικά και να επιδιώξουν να σημειώσουν κάποιο τέρμα χτυπώντας στην κόντρα εκμεταλλευόμενοι τα κενά που θα αφήσει πιθανότατα η Ριέκα.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα με το σχόλιο του Γιώργου Νοικοκύρη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x