Stoiximan Super League

Νοικοκύρης στον ΣΠΟΡ FM για Ντεφούρ και Τοροσίδη: «Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά»

Ανοιχτά είναι όλα τα ενδεχόμενα για την περαιτέρω ενίσχυση του Ολυμπιακού με την απόκτηση ενός παίκτη επιπέδου Ντεφούρ, ενώ παράλληλα μπορεί να υπάρξουν προσθαφαιρέσεις στη θέση του δεξιού μπακ.

Τα δεδομένα για το ρόστερ του Ολυμπιακού μετά την είσοδο της ομάδας στους ομίλους του Champions League ανέλυσε ο Γιώργος Νοικοκύρης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Τις τελευταίες ημέρερς έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να κάνει ένα «δώρο» στον Μπέσνικ Χάσι για την συμμετοχή των Πειραιωτών στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, παίρνοντας έναν παίκτη υψηλού επιπέδου και το μυαλό κάποιων πάει στον Στίβεν Ντεφούρ που ήθελε ο προπονητής από την αρχή που κάθισε στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Όσον αφορά τη θέση του δεξιού μπακ, ο Γιώργος Νοικοκύρης επισήμανε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 πως μόνο αν προκύψει θέμα με την πλευρά του Ομάρ Ελαμπντελαουί θα γίνει συζήτηση για τη συγκεκριμένη θέση στο ρόστερ.

Ο Βασίλης Τοροσίδης που ακούγεται συνεχώς είναι στην Ιταλία, είναι καλά και είναι δύσκολο αυτή να γυρίσει πίσω. Δεν μπορεί όμως να αποκλειστεί αυτό το ενδεχόμενο.

Πρέπει να φύγει ο Νορβηγός μπακ, να μην τα βρουν οι εκπρόσωποί του με την διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Ομάρ υπολογίζεται από τον Χάσι και πρόσφατα τόνισε πως δεν θέλει να φύγει κανένας από τους «βασικούς» του παίκτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x