Αγγλία

Νοκ άουτ 2-4 εβδομάδες ο Αγουέρο-Τον κάλυψε ο Γκουαρντιόλα

Εκτός δράσης για 2-4 εβδομάδες εκτιμούν στη Μαν. Σίτι πως θα μείνει ο Σέρχιο Αγουέρο μετά τον τραυματισμό του σε τροχαίο. Κανένα παράπονο ο Πεπ Γκουαρντιόλα από τον παίκτη.

Μικρό το κακό για τη Μαν. Σίτι. Μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Σέρχιο Αγουέρο διαπιστώθηκε πως υπέστη ένα ελαφρύ κάταγμα στα πλευρά και θα χρειαστεί περίπου 2-4 εβδομάδες για να αναρρώσει.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα, στο μεταξύ, δεν έδειξε να έχει πρόβλημα με τον… τρόπο που τραυματίστηκε ο παίκτης του, που επέβαινε σε ταξί στο Άμστερνταμ, όπου είχε «πεταχτεί» για να παρακολουθήσει μια συναυλία.

«Ήταν το ρεπό του και δεν είμαι η… αστυνομία. Δεν θέλω να ξέρω τι κάνουν οι παίκτες μου στα ρεπό τους. Αν είναι γονείς, τότε έχουν από μόνοι τους μεγάλη ευθύνη. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, έχουν προσωπική ζωή και οικογένειες. Υπάρχουν κάποιοι κανόνες και τέλος. Τα ρεπό είναι για να χαλαρώνουν οι παίκτες, δεν είμαι από τους προπονητές που βάζουν κάθε μέρα προπόνηση, γιατί θέλω οι παίκτες μου να ξεκουράζονται σωματικά και ψυχολογικά. Αν ο Αγουέρο επέλεξε να πάει στο Άμστερνταμ, εγώ δεν έχω πρόβλημα. Δεν ευθύνεται ο ίδιος για το ατύχημα. Ο οδηγός ταξί έκανε ένα λάθος. Συμβαίνουν αυτά», τόνισε ο προπονητής των «πολιτών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x