Stoiximan Super League

Νοκ άουτ για Μπεσίκτας ο Σεμπά, αμφίβολος για Παναθηναϊκό

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απουσία του Σεμπά στα δύο ματς του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας, ενώ είναι αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Μεγαλύτερο απ’ ότι είχε φανεί αρχικά είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Σεμπά, του οποίου τις υπηρεσίες θα στερηθεί στο προσεχές διάστημα ο υπηρεσιακός τεχνικός του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει πάρει λίγες ανάσες κατά τη διάρκεια της σεζόν και έχει ξεκουραστεί ελάχιστα με τις 37 συμμετοχές που έχει κάνει έως τώρα. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στην Τούμπα, θα μείνει εκτός δράσης για 15 ημέρες λόγω μυϊκού τραυματισμού. Ίσως να έχει υποστεί και θλάση, αλλά αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας.

Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τα δύο ματς με την Μπεσίκτας (09/03, 15/03), ενδιάμεσα το παιχνίδι της Κυριακής (12/03, 17:15) με τον Ατρόμητο και είναι οριακά τα πράγαματα για το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, που είναι προγραμματισμένο για τις 19 Μαρτίου (19:30).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x