Euro 2016

Νοκ-άουτ ο Μήτρογλου, κλήθηκε ο Γιάννου

Μια υποτροπή στον παλαιότερο τραυματισμό του στον τετρακέφαλο αφήνει τον Κώστα Μήτρογλου εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για 15 ημέρες και σε αποκλεισμό από την Εθνική, στη θέση του ο Γιάννου.

Άτυχος στάθηκε στο ματς με την Κέρκυρα ο Κώστας Μήτρογλου. Ο προερχόμενος από τραυματισμό επιθετικός του Ολυμπιακού πέρασε ως αλλαγή στο ματς και ένιωσε ενοχλήσεις που αποδείχθηκαν μεγαλύτερο πρόβλημα από ό,τι αρχικά φάνηκε.

Όπως έγινε γνωστό, ο Μήτρογλου έπαθε υποτροπή στον παλαιότερο τραυματισμό του με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα 15 ημερών. Κι ενώ αυτό δεν ανησυχεί ιδιαίτερα τους Πειραιώτες αφού το επόμενο παιχνίδι τους είναι στις 5 Απριλίου, δεν ισχύει το ίδιο και για την Εθνική που αντιμετωπίζει την Ουγγαρία.,

Αυτή η εξέλιξη αναγκάζει τον Σέρχιο Μαρκαριάν να αναπροσαρμόσει το πλάνο του και παράλληλα να αποκλείσει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τον σέντερ φορ του Ολυμπιακού.

Στη θέση του κλήθηκε ο Απόστολος Γιάννου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις και μάλιστα είχε «τσεκαριστεί» στο παιχνίδι του Πανιωνίου κόντρα στη Βέροια, όπου είχε σκοράρει κιόλας.

Ο νεαρός επιθετικός προτιμήθηκε από τους Αραβίδη και Γκέκα, αφού ο παίκτης της ΑΕΚ από τη μία αγωνίζεται σε χαμηλότερη κατηγορία και ο Μαρκαριάν τον παρακολουθεί αλλά δεν θέλει να… ρισκάρει, ενώ ο έμπειρος Γκέκας μόλις πρόσφατα βρήκε ξανά δίχτυα μετά από περίπου τρεις μήνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x