Αγγλία

Νόλιτο: «Γι’ αυτό απέρριψα την Μπαρτσελόνα»

Ο Νολίτο επέλεξε να μετακομίσει από την Θέλτα στη Μάντσεστερ Σίτι, απορρίπτοντας την πρόταση που είχε από την Μπαρτσελόνα. Και μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου, δικαιολόγησε απόλυτα την επιλογή του.

Τους λόγους που επέλεξε να πάρει μεταγραφή από την Θέλτα στη Μάντσεστερ Σίτι και όχι στην Μπαρτσελόνα, δικαιολόγησε ο Νολίτο, μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν ένας σοβαρός λόγος όπως ανέφερε, ενώ και το πρότζεκτ των «πολιτών», έπαιξε μεγάλο ρόλο.

«Περνούσα πολύ καλά όταν προπονούμουν μαζί του (σσ. Γκουαρδιόλα) και ας μην ήταν για μεγάλο καιρό. Ο Γκουαρδιόλα ήταν ένας από τους λόγους, αλλά όχι ο μοναδικός. Η Σίτι φτιάχνει μια εξαιρετική ομάδα, έχει ένα σωστό πρότζεκτ και η προοπτική να καταφέρω σπουδαία πράγματα με έπεισε. Η περίπτωση της μεταγραφής μου στη Μπαρτσελόνα ήταν κάτι που το συζήτησα με την οικογένειά μου και τον ατζέντη μου. Πιστεύω πως η απόφαση που πήρε ήταν η καλύτερη για την καριέρα μου. Νιώθω ευλογημένος που έχω παίξει στη Μπαρτσελόνα, εύχομαι τα καλύτερα και νιώθω περήφανος για το ενδιαφέρον που μου έδειξαν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νολίτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x