Europa League

Νόρλινγκ: «Είμαστε απογοητευμένοι»

Η κατάληξη του αγώνα της ΑΪΚ με τον Παναθηναϊκό απογοήτευσε τον προπονητή της σουηδικής ομάδας, Ρίκαρντ Νόρλινγκ.

Απογοητευμένος με τον τρόπο που ολοκληρώθηκε ο αγώνας της ΑΪΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (1-0) παρουσιάστηκε ο προπονητής της σουηδικής ομάδας.

«Είναι το πρώτο παιχνίδι των προκριματικών που δεχόμαστε γκολ. Είμαστε λίγο απογοητευμένοι, αλλά έχουμε και δεύτερο παιχνίδι. Στον επαναληπτικό θα είμαστε τελείως διαφορετικοί», δήλωσε στην κάμερα του OTE ο Ρίκαρντ Νόρλινγκ.

«Ήμασταν συμπαγείς, αντέξαμε στην πίεση, ψάξαμε το γκολ, είχαμε τις ευκαιρίες μας. Μας άρεσε που παίξαμε σε αυτό το γήπεδο, ένα εντελώς ποδοσφαιρικό γήπεδο. Δεν έχουμε τέτοια στην ΣουηδίαΤο μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει να σκοράρουμε στη ρεβάνς», πρόσθεσε στη συνέντευξη Τύπου. « Είμαστε διαφορετικοί στην έδρα μας. Και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί μας είναι παθιασμένη. Θα είναι ένα ενδιαφέρον ματς. Αν κάτι μπορεί να χαρακτηρίσει το ποδόσφαιρο της Σουηδίας είναι το πάθος που δείχνουν οι φίλαθλοι μας».

Όσο για το αν ο Παναθηναϊκός θα επηρεαστεί από τον πλαστικό χλοοτάπητα: «Αυτό δεν το ξέρουμε, μπορεί να τον επηρεάσει, μπορεί και όχι. Ίσως να είναι ένας παράγοντας ο αγωνιστικός χώρος».

Σχετικά με τον Μπεργκ και τον Χουλτ ανέφερε: «Ο Μπεργκ ανεβαίνει συνεχώς και είμαστε πολύ περήφανοι στη Σουηδία για την πορεία του, ενώ ο Χουλτ μπορεί αν βοηθήσει αν προσαρμοστεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x