Stoiximan Super League

«Νοσηρή η κατάσταση στη διαιτησία»

«Βράζουν» στην Καλλονή με τον διαιτητή Σελίμο και το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε σε βάρος τους, στο ματς με τον Λεβαδειακό, απόφαση που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την... καταδίκασε σε υποβιβασμό.

Έξαλλοι στην Καλλονή με τον διαιτητή Σελίμο, με τους νησιώτες να κάνουν λόγο για «αδικία σε ακόμη έναν αγώνα».

Η ομάδα του Καραγεωργίου διαμαρτύρεται -δικαίως- για το ανύπαρκτο πέναλτι σε βάρος τους, στο σημερινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και τονίζουν πως «η κατάσταση στη διαιτησία είναι νοσηρή».

«Ακόμα κι αν δεν παραμείνουμε στη Σούπερ Λίγκα, θέλουμε να ξέρουμε πως σταθήκαμε με αξιοπρέπεια ως το τέλος», αναφέρεται μεταξύ άλλων, την ώρα που οι ελπίδες για σωτηρία είναι ουσιαστικά μαθηματικές κι όχι ρεαλιστικές...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Μοιάζει μάταιο να προσπαθείς και να αγωνίζεσαι όταν πρόκειται να αντιμετωπίσεις διαιτησίες όπως τη σημερινή του Σελίμου. Γιατί σήμερα αντιμετωπίσαμε και τον Λεβαδειακό και τον Σελίμο.

Ήμασταν στην ίδια βαθμολογική θέση που είμαστε και σήμερα όταν, περίπου δύο μήνες πριν, αποφασίσαμε να αλλάξουμε πράγματα στην ομάδα μας και να ενισχυθούμε, σε μια προσπάθεια να παραμείνουμε στη Superleague. Ακόμα κι αν αυτό δε συμβεί όμως, τουλάχιστον θέλουμε να ξέρουμε πως σταθήκαμε με αξιοπρέπεια ως το τέλος.

Σήμερα ήμασταν καλύτεροι. Σε έναν ακόμη αγώνα ήμασταν άτυχοι. Σε έναν ακόμη αγώνα ήμασταν αδικημένοι. Ο διαιτητής Σελίμος φρόντισε για το τελευταίο. Νοσηρή η κατάσταση στη διαιτησία και όσο κι αν βλέπουμε τη φάση του "πέναλτι" τόσο περισσότερες νοσηρές σκέψεις κάνουμε με το νου μας...».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x