Ισπανία

«Νοσοκομείο» η Μπαρτσελόνα!

Ο τραυματισμός του Αντρές Ινιέστα στο ματς της Μπαρτσελόνα με τη Βαλένθια, ήρθε να προσθέσει άλλο ένα «πονοκέφαλο» στον Λουίς Ενρίκε, αφού το απουσιολόγιο των Καταλανών γεμίζει επικίνδυνα.

Τεράστια προβλήματα αναμένεται να έχει ο Λουίς Ενρίκε ενόψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων της Μπαρτσελόνα, αφού οι αναποδιές έχουν μικρύνει απίστευτα το ρόστερ που θα έχει στη διάθεση του ο Ισπανός τεχνικός.

Μπορεί οι «μπλαουγκράνα» να ξεπέρασαν τα εμπόδια των Μάντσεστερ Σίτι και Βαλένθια, όμως το απουσιολόγιο συνεχίζει να γεμίζει, καθώς στους τραυματίες Πικέ, Άλμπα, Ραφίνια, Αρντά Τουράν και Σίλεσεν, προστέθηκε και ο Ινιέστα.

Το επόμενο παιχνίδι των Καταλανών απέναντι στη Γρανάδα στο «Καμπ Νου», αναμένεται να δώσει την ευκαιρία σε κάποιους νεαρούς παίκτες της ακαδημίας να βρεθούν στην αποστολή, αφού ο 46χρονος τεχνικός έχει στη διάθεση του πλέον μόνο 16 παίκτες της πρώτης ομάδας.

Να θυμίσουμε πως το πρόγραμμα των πρωταθλητών Ισπανίας τις επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, αφού περιλαμβάνει ταξίδια στις έδρες της Μάντσεστερ Σίτι και της Σεβίλλης.

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x