Βέλγιο

Νούιτινκ: «Με ήθελε ο Χάσι στον Ολυμπιακό, αλλά…»

Ο Μπραμ Νούιτινκ επιβεβαίωσε την πρόταση του Ολυμπιακού και το ενδιαφέρον του Μπέσνικ Χάσι, αλλά εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να μείνει στην Άντερλεχτ.

Την πρόταση του Ολυμπιακού και το προσωπικό ενδιαφέρον του Μπέσνικ Χάσι, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην Άντερλεχτ, επιβεβαίωσε ο Μπραμ Νούιτινκ, ωστόσο ο Ολλανδός στόπερ εξήγησε γιατί προτίμησε να μείνει στην ομάδα των Βρυξελλών.

«Η προσφορά του Ολυμπιακού ήταν συγκεκριμένη. Ο Χάσι με ήθελε κι αυτό με χαροποίησε, γιατί η τελευταία μου χρονιά μαζί του δεν ήταν εύκολη. Έπρεπε να αποφασίσω γρήγορα και επέλεξα να μείνω. Δεν θέλω να φύγω από την Άντερλεχτ. Είμαι πέντε χρόνια στην ομάδα έχω κατακτήσει τρία πρωταθλήματα. Στα δύο χρόνια που δεν πήραμε τον τίτλο δεν έπαιζα, τη μία επειδή ήμουν τραυματίας και την άλλη γιατί ο Χάσι προτιμούσε κάποιον άλλο (σ.σ. Ντεζάχτ). Είναι μια αναγνώριση για μένα ότι οι δύο προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα, ο Φαν Ντεν Μπρομ και ο Χάσι, με ήθελαν στη νέα τους ομάδα», τόνισε ο 27χρονος άσος.

«Για το μέλλον μου όλα είναι ανοιχτά. Αν μπορώ να εξελιχθώ παίρνοντας μεταγραφή, η Άντερλεχτ θα συνεργαστεί μαζί μου γιατί έχω αποδείξει την αξία μου. Αν έρθει μια καλή πρόταση, η διοίκηση δεν θα την απορρίψει, γιατί εκτιμά την προσφορά μου κι όχι ποτέ δεν είπα κακό λόγο για την ομάδα. Πάντως εγώ θα ήθελα να μείνω. Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και πέρσι είχαμε μιλήσει για επέκταση συμβολαίου, αλλά οι επαφές σταμάτησαν μετά από τον τραυματισμό μου. Τώρα αναρρώνω από έναν τραυματισμό στον αχίλλειο, αλλά δεν είναι κάποιο χρόνιο πρόβλημα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x