Αγγλία

Guardian: Νούμερο ένα στόχος της Τσέλσι ο Σάντσες

Στην κορυφή του μεταγραφικού σχεδιασμού της Τσέλσι για την επόμενη σεζόν βρίσκεται ο Αλέξις Σάντσες, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να ετοιμάζουν πρόταση ενόψει καλοκαιριού.

Στην κορυφή της λίστας που παρέδωσε ο Αντόνιο Κόντε στους υπεύθυνους του μεταγραφικού σχεδιασμού της Τσέλσι, φιγουράρει το όνομα του Αλέξις Σάντσες όπως αναφέρει ο έγκυρος Guardian. Ο Ιταλός τεχνικός θέλει να εκμεταλλευτεί τις τάσεις φυγής που έχει εκδηλώσει ο Χιλιανός σταρ από την Άρσεναλ, και να τον πείσει να μετακομίσει στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Βέβαια η Τσέλσι δεν είναι ο μοναδικός ενδιαφερόμενος, καθώς στη λίστα των μνηστήρων περιλαμβάνονται ομάδες όπως είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, η Γιουβέντους αλλά και η Ίντερ.

Ο ατζέντης του Χιλιανού επιθετικού, Φερνάντο Φελίσεβιτς γνωρίζει για το ενδιαφέρον της ομάδας του Λονδίνου, ωστόσο τονίζει πως η Άρσεναλ δεν πρόκειται να αποφασίσει πριν το καλοκαίρι για το μέλλον του Σάντσες.

Αν τελικά ο 28χρονος σταρ αφήσει το Έμιρειτς και μετακινηθεί πιο βόρεια στο Στάμφορντ Μπριτζ θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα ακολουθήσει αυτή την διαδρομή μετά τον Άσλει Κόουλ, το 2006.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x