Stoiximan Super League

Ντα Κόστα: «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός»

Έτοιμος να δώσει το μάξιμουμ για τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Μανουέλ Ντα Κόστα, μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με την ομάδα του Πειραιά.

Τιμή που θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού νιώθει ο Μανουέλ Ντα Κόστα. Λίγη ώρα μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Μαροκινός κεντρικός αμυντικός τόνισε πως ήρθε σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο και δήλωσε πανέτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανουέλ Ντα Κόστα στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού:

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα;

«Είμαι σε ένα μεγάλο κλαμπ! Γνωρίζω καλά ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα από τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης. Η οργάνωση του συλλόγου, όλοι όσοι δουλεύουν στην ομάδα, το επιτελείο, όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα».

Το UEFA Champions League είναι πάντα ένα μεγάλο κίνητρο για έναν ποδοσφαιριστή;

«Φυσικά είναι πάντα ένα μεγάλο κίνητρο, το οποίο ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να έχει από τον σύλλογό του. Είναι τιμή για εμένα η συμμετοχή στο Champions League με έναν σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός και οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ικανοποιήσουμε το κοινό μας».

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού;

«Το μήνυμα είναι απλό και σαφές: Θα δώσω το μάξιμουμ για τον Ολυμπιακό, για όλα αυτά που αντιπροσωπεύει ο Ολυμπιακός. Στόχος είναι να δίνω το 100% των δυνάμεών μου σε κάθε ματς και να εκπροσωπήσω τα χρώματα του συλλόγου, το λευκό και το κόκκινο»!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x