Αγγλία

Νταβίντ Λουίζ: « Πρέπει να καλύψουμε το κενό του Τέρι»

Ο Νταβίντ Λουίζ κάλεσε όλους τους συμπαίκτες του να ανεβάσουν το επίπεδο του παιχνιδιού τους, καθώς μόνο έτσι η απουσία του Τζον Τέρι θα περάσει απαρατήρητη.

Καμπανάκι «χτύπησε» ο Νταβίντ Λουίζ στους συμπαίκτες του ενόψει της νέας χρονιάς, τονίζοντας πως όλοι οι ποδοφαιριστές της Τσέλσι πρέπει να ανεβάσουν σε μεγάλο ποσοστό την απόδοσή τους, ώστε να ξεπεράσει η ομάδα την απώλεια του Τζον Τέρι.

Ο πρώην αρχηγός της, μετά από 22 χρόνια αποχώρησε από το «Στάμφορντ Μπριτζ» και αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα της Άστον Βίλα.

Στα χρόνια αυτά ο κεντρικός αμυντικός, έγινε η σημαία των «μπλε» και σύνθημα στα χείλη των οπαδών, ενώ με την εμβληματική του προσωπικότητα και τις αγωνιστικές του ικανότητες αποτέλεσε παράδειγμα για τους υπόλοιπους παίκτες, οδηγώντας τον σύλλογο σε μεγάλες επιτυχίες.

Ο Λουίζ που έχει αγωνιστεί δίπλα στον Τέρι, γνωρίζει πολύ καλά πόσο μεγάλο είναι το κενό που άφησε ο πρώην αρχηγός και έτσι κάλεσε του συναθλητές του να τα δώσουν όλα φέτος, ώστε να ανταπεξέλθουν στην μετά-Τερι εποχή: « Ο Τζον ήταν ένας πραγματικός ηγέτης και όχι απλά κάποιος που φορούσε το περιβραχιόνιο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής πολύ υψηλού επιπέδου και αυτό το απέδειξε και πέρσι που δεν αγωνιζόταν τόσο πολύ.»

Στη συνέχεια μίλησε για το ποιος θα είναι ο επόμενος αρχηγός: «Νομίζω πως ο Γκάρι Κέιχιλ θα είναι ο νέος αρχηγός όμως για μένα δεν βρίσκεται εκεί το νόημα. Σημασία δεν έχει αν φοράς το περιβραχιόνιο, αλλά τα στοιχεία πειθαρχίας και εργατικότητας που θα δείξεις ώστε να βοηθήσεις την ομάδα. Ειδικότερα φέτος που δεν είναι μαζί μας ο Τέρι τα συγκεκριμένα στοιχεία είναι πιο αναγκαία από ποτέ».

Μένει να δούμε αν τα λόγια του 30χρονου Βραζιλιάνου θα δώσουν έξτρα κίνητρο στους παίκτες της Τσέλσι ενόψει της νέας χρονιάς στο κυνήγι υπεράσπισης του τίτλου.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x