Ιταλία

Ντάνι Άλβες: «Επέλεξα το ‘23’ λόγω Λεμπρόν»

Ο Λεμπρόν Τζέιμς ενέπνευσε τον Ντάνι Άλβες να επιλέξει τη φανέλα με το νούμερο «23» στη Γιουβέντους. «Θέλω το Champions League», είπε.

Έναν μάλλον παράξενο λόγο είχε ο Ντάνι Άλβες για να επιλέξει τη φανέλα με το νούμερο «23» στη Γιουβέντους, όπως δήλωσε κατά την παρουσίασή του.

«Επέλεξα το ‘23’ λόγω του Λεμπρόν Τζέιμς. Είναι ένας παίκτης που δεν επαναπαύεται στις δάφνες του, αλλά πάντα βρίσκει κίνητρα και νέους στόχους. Κι εγώ νιώθω το ίδιο, ερχόμενος σε μια νέα χώρα και μια νέα ομάδα», τόνισε ο Βραζιλιάνος μπακ που άφησε την Μπαρτσελόνα.

«Είναι τιμή να ανήκω σε αυτή την ομάδα και να είμαι μέλος αυτής της μεγάλης ιστορίας. Επέλεξα τη Γιουβέντους γιατί μου αρέσει να ονειρεύομαι, με μεγάλες ομάδες και μεγάλους παίκτες. Η Γιούβε έχει όνειρα, τα οποία θέλω να βοηθήσω να γίνουν πραγματικότητα. Ξέρω πως έχει χρόνια να κατακτήσει το Champions League και πως θέλει να τα καταφέρει σύντομα. Είναι για χρόνια κυρίαρχος στην Ιταλία και τώρα σκοπό έχει να θριαμβεύσει στην Ευρώπη», ανέφερε ο 33χρονος άσος.

Τέλος, ρωτήθηκε για τον επιστήθιο φίλο του, Λιονέλ Μέσι. «Τίποτα δεν μπορεί να μειώσει το μεγαλείο του. Ξέρει και ο ίδιος τι σημαίνει για το ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x