Ισπανία

Ντάνι Άλβες: «Ήμουν πολύ κοντά στη Ρεάλ»

Ο Ντάνι Άλβες, κλήθηκε να μιλήσει για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Νεϊμάρ, ενώ υποστήριξε πως λίγο πριν πάει στη Μπαρτσελόνα, βρέθηκε μια «ανάσα» από τους Μερέγχες.

Μια «ανάσα» από το να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, βρέθηκε το καλοκαίρι του 2008 ο Ντάνι Άλβες. Σημείο, που πήρε μεταγραφή στη Μπαρτσελόνα από τη Σεβίλλη. Πώς πήγε, όμως, η συζήτηση μέχρι εκεί;

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ κλήθηκε να μιλήσει για το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Μαδριλένων για τον συμπαίκτη του στους «μπλαουγκράνα», Νεϊμάρ. «Ο κόσμος θα έπρεπε να γνωρίσει τον Νεϊμάρ και την οικογένειά του, προτού εκφέρει την άποψή του», είπε αρχικά ο Ντάνι Άλβες στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Onda Cero» για να συνεχίσει: «Στη ζωή, οι άνθρωποι μετακινούνται ανάλογα με το ενδιαφέρον τους, πόσω μάλλον όταν τα λεφτά είναι μια παράμετρος».

Καταλήγοντας, ο φουλ μπακ της Μπαρτσελόνα, θέλησε να κάνει λίγο θόρυβο, αποκαλύπτοντας ότι είχε βρεθεί κοντά στη Ρεάλ: «Ποτέ δεν έκρυψα ότι ήμουν πολύ κοντά στο να πάω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Όμως η μοίρα άλλαξε και τελικά πήγα στην Μπαρτσελόνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x