Stoiximan Super League

Ντάουντα: «Δεν καταφέραμε να σκοτώσουμε τον Παναθηναϊκό»

Την άποψη ότι ο Ατρόμητος δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε απέναντι στον Παναθηναϊκό για να «καθαρίσει» το ματς εξέφρασε ο Αμπιόλα Ντάουντα μετά το 1-1 στο Περιστέρι.

Την άποψη ότι ο Ατρόμητος δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε απέναντι στον Παναθηναϊκό για να «καθαρίσει» το ματς εξέφρασε ο Αμπιόλα Ντάουντα μετά το 1-1 στο Περιστέρι.

Αναλυτικά όσα είπε ο σκόρερ των γηπεδούχων στην κάμερα της Nova

Για το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκού: «Παλέψαμε πάλι πολύ σαν ομάδα, θέλαμε τη νίκη, ήμασταν καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν καταφέραμε να τον σκοτώσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο μείναμε με 10 παίκτες στα τελευταία 20 λεπτά, είχαμε και πάλι τον έλεγχο, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη».

Για το ότι στο τέλος έπαιξαν με τρεις παίκτες μπροστά παρά το αριθμητικό μειονέκτημα: «Πρέπει να είμαστε γενναίοι στις περιπέτειες. Παίζαμε στην έδρα μας, θέλαμε τη νίκη, 3 και 4 παίκτες έχουν την ικανότητα να δημιουργούν πρόβλημα και αυτό θέλαμε να κάνουμε».

Για το ότι τους κράτησε στα αποδυτήρια ο Κάναντι μετά το τέλος του αγώνα: «Μας είπε πόσο υπερήφανος είναι για το πως αγωνιστήκαμε και πόσο χαρούμενος που απέδειξε η ομάδα ότι είναι ομάδα κορυφής, καθώς αντιμετώπιζε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Μας ενθάρρυνε για το πως να διαχειριστούμε ότι είμαστε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας».

Για τον αν νιώθει ο "βασιλιάς της μιας επαφής": «Δεν είμαι ο 'βασιλιάς της μίας επαφής', αλλά αυτό το έμαθα κατά τη διάρκεια της καριέρας μου γιατί όταν ήμουν μικρός έχανα πολλά γκολ και οι προπονητές δε με έβαζαν. Έκατσα και σκέφτηκα ότι πρέπει να γίνω πιο αποτελεσματικός, αφού ειδικά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο οι ομάδες παίζουν πολύ αμυντικά».

Για το αν ο Ατρόμητος μπορεί να συνεχίσει έτσι μέχρι τέλους και να διεκδικήσει τον τίτλο: «Ναι φυσικά, είναι πιθανό διότι έχουμε δείξει όχι τόσο στην αρχή της σεζόν, όσο στη συνέχεια ότι καταφέραμε να γίνουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και να παίρνουμε αποτελέσματα που θέλουμε. Το ευχαριστιόμαστε, ο ρεαλιστικός μας στόχος είναι να είμαστε στην πεντάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x